Шубківська сільська рада
Рівненського району Рівненської області

Про введення режиму надзвичайної ситуації та посилення карантинних заходів на території Шубківської сільської ради

None

 

 

У К Р А Ї Н А

Ш У Б К І В С Ь К АС І Л Ь С Ь К А  Р А Д А

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови

27 березня 2020 р                                                                                             № 26

 

Про введення режиму надзвичайної

ситуації та посилення карантинних

заходів на території Шубківської

сільської ради

 

            У зв’язку із складною ситуацією з розповсюдженням коронавірусу COVID-19, керуючись постановою Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», враховуючи Протокол № 8 від 26 березня 2020 року засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненського району від щодо функціонування в режимі надзвичайної ситуації :

  1. Запровадити режим надзвичайної ситуації.
  2. Заборонити на території сільської ради з 26 березня до 24 квітня 2020 року виробництво та реалізацію готових страв власного виробництва в кулінарних та кондитерських цехах закладів роздрібної торгівлі (магазинах, гіпермаркетах, супермаркетах, торгових домах, АЗС, кіосках, палатках, МАФах, транспортних засобах).
  3. Дозволити до 24 квітня 2020 року в населених пунктах торгівлю в спеціалізованих магазинах та закладах продуктами харчування, засобами гігієни, лікарськими засобами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами і агрохімікатами, насінням і садовим матеріалом, роздрібну торгівлю посівними матеріалами, добривами, засобами захисту рослин, а також роботу підприємств (потужностей), які здійснюють виробництво та реалізацію харчових продуктів з дотриманням карантинних вимог.
  4. Зобовязати керівників підприємств, організацій та установ, що продовжують роботу в період карантину:

-         використовувати електронні та телефонні методи торгівлі з доставкою товарів;

-         проводити ретельне прибирання та дезінфекцію двічі на день на територіях та у приміщеннях торгових точок;

-         забезпечити працівників засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами;

-         забезпечити режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв.м. площі торгівельного залу з мінімальною відстанню 2 м. між персоналом та відвідувачами із встановленням спеціальних позначок.

 

 

   Сільський голова                                                                                                   О.Іолтух